Katalog tortów

Tort węgierski

Mocno procentowy tort, na bazie kremu czekoladowego, z wiśniami nasączonymi w alkoholu, oblany ciemną belgijską czekoladą.

Tort czekoladowy

Tort na jasnym biszkopcie, przełożony masą czekoladową na bazie bitej śmietany z dodatkiem świeżych, sezonowych owoców, oblany mleczną czekoladą.

Tort owocowy

Tort na bazie musi owocowego i bitej śmietany. Wierzch wyłożony świeżymi owocami.

Tort Szefa

 Tort na bazie białej czekolady i mascarpone, przełożony chrupiącą, czekoladową praliną z dodatkiem musu owocowego.

Tort bezowo-pistacjowy

Chrupiąca beza przełożona orzechowym i pistacjpwym kremem, wzbogacony nutą alkoholu. Poruszony prazonymi pistacjami i migdałami.

Tort delicja

Tort czekoladowy na bazie bitej śmietany, przełożony musem z pomarańczy, oblany ciemną belgijską czekoladą.

Tort Oreo

Oryginalne, amerykańskie ciasto Brownie, przekladane śmietanową masą z dodatkiem ciasteczek Oreo.

Tort makowy

Biszkopt makowy, z kremem na bazie bitej śmietany, przełożony karmelem z chrupiącymi orzeszkami laskowymi.

Beza Pavlova

Klasyczna beza z kremem śmietanowym, wzbogacona nutą orzeźwiającej Cytryny, z dodatkiem mnóstwa świeżych, sezonowych owoców.

Tort kawowy z wiśnią

Bita śmietana z dodatkiem włoskiej kawy Musetti, w towarzystwie chrupiącej bezy i musu wisniowego.