Katalog tortów
Tort węgierski
Mocno procentowy tort, na bazie kremu czekoladowego, z wiśniami nasączonymi w alkoholu, oblany ciemną belgijską czekoladą.
Tort czekoladowy
Tort na jasnym biszkopcie, przełożony masą czekoladową na bazie bitej śmietany z dodatkiem świeżych, sezonowych owoców, oblany mleczną czekoladą.
Tort owocowy
Tort na bazie musi owocowego i bitej śmietany. Wierzch wyłożony świeżymi owocami.
Tort Szefa
Tort na bazie białej czekolady i mascarpone, przełożony chrupiącą, czekoladową praliną z dodatkiem musu owocowego.
Tort bezowo-pistacjowy
Chrupiąca beza przełożona orzechowym i pistacjpwym kremem, wzbogacony nutą alkoholu. Poruszony prazonymi pistacjami i migdałami.
Tort delicja
Tort czekoladowy na bazie bitej śmietany, przełożony musem z pomarańczy, oblany ciemną belgijską czekoladą.
Tort Oreo
Oryginalne, amerykańskie ciasto Brownie, przekladane śmietanową masą z dodatkiem ciasteczek Oreo.
Tort makowy
Biszkopt makowy, z kremem na bazie bitej śmietany, przełożony karmelem z chrupiącymi orzeszkami laskowymi.
Beza Pavlova
Klasyczna beza z kremem śmietanowym, wzbogacona nutą orzeźwiającej Cytryny, z dodatkiem mnóstwa świeżych, sezonowych owoców.
Tort kawowy z wiśnią
Bita śmietana z dodatkiem włoskiej kawy Musetti, w towarzystwie chrupiącej bezy i musu wisniowego.